+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 18 жовтня 2019

Передаємо знання

19 вересня в Умані відбулися курси підвищення кваліфікації для державних службовців, спеціалістів ОМС/ОТГ  і представників всіх зацікавлених служб на тему "Упорядкування водоохоронних зон малих річок басейну ріки Південний Буг". Захід відбувся за підтримки Міністерства енергетики та захисту довкілля України, Державної екологічної академії післядипломної освіти та Басейнового управління водних ресурсів Південного Бугу (м. Вінниця). На форумі піднімалися питання функціонування малих річок:

1)      забезпечення реалізації державної політики у сфері управління, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів у межах району басейну річки Південний Буг;

2)      спрямування та координація діяльності організацій, що належать до сфери управління Держводагентства, ОМС/ОТГ, представників інших зацікавлених служб з питань управління, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів у межах району басейну річки Південний Буг.

3)       упорядкування руселі і водоохороних зон малих річок у межах району басейну річки Південний Буг. 

Одним із лекторів на заході був старший викладач кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС Сергій Кононенко. Його доповідь "Використання аеро- космічних методів при інтерпретації об'єктів гідрографії і гідротехнічних споруд" викликала неаби-яке зацікавлення. У учасників і доповідачів виникла ціла низка питань, які переросли у плідну наукову дискусію.

Сергій Кононенко,

старший викладач каяедри геодезії, картографії і кадастру