+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 18 листопада 2019

ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ НА БАЗІ ГЕОДЕЗИЧНО-КАДАСТРОВОГО БЮРО ОЦІНКИ ТА АУКЦІОНІВ

    14 листопада 2019 року студенти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» під керівництвом завідувача кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС, професора Юрія Кисельова та старшого викладача кафедри Сергія Кононенка відвідали геодезичне підприємство ‒ Геодезично-кадастрове бюро оцінки та аукціонів (директор ‒ Федір Шпанко). Прикметно, що серед співробітників цього підприємства ‒ випускник кафедри 2018 року Владислав Кизима.

    Після короткого вітального слова Федора Шпанка, Владислав Кизима продемонстрував студентам найсучасніші геодезичні прилади, зокрема GPS-приймач, показавши його в дії при виконанні різних вишукувальних операцій. Студенти виявили неабияку цікавість до новітньої техніки, яка, без сумніву, стане знаряддям їхньої праці в найближчому майбутньому.

     Під час зустрічі Федір Шпанко  також ознайомився з позиціями освітньої програми для підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій», відзначив високий рівень підготовки фахівців-геодезистів в Уманському НУС та сильні сторони ОП.

    Крім того, науково-педагогічні працівники Уманського національного університету садівництва домовились з керівництвом Геодезично-кадастрового бюро оцінки та аукціонів щодо продовження співпраці, насамперед спільне проведення наукових конференцій, семінарів, круглих столів, адже плідна співпраця вельми корисна як для науковців, так і для практиків.

Юрій Кисельов,

завідувач кафедри геодезії,

картографії і кадастру