+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 16 вересня 2019

Практичне заняття з дисципліни "Топографічне землевпорядне креслення"

   Студенти першого курсу Факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва, що навчаються за спеціальністю 193  «Геодезія та землеустрій», згідно з навчальним планом, продовжують активно освоювати навчальні дисциліни.

   Зокрема, сьогодні  на практичному занятті з дисципліни "Топографічне землевпорядне креслення" студенти 11-зм групи під керівництвом старшого викладача  кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського національного університету садівництва, Наталії Прокопенко набували навичок у викреслюванні ліній заданої довжини і товщини олівцем.

   Тема практичного заняття була вельми корисною для студентів, що обрали для себе перспективну спеціальність геодезиста-землевпорядника.

   Звичайно, виконання завдань, поставлених викладачем на практичному занятті потребувало уважності з боку студентів та точності в кожному міліметрі.

    Тому майбутні геодезисти поринули в роботу з головою. Позитивні оцінки, отримані студентами за результатами виконання поставленого завдання свідчать, що всі, присутні на занятті, успішно справились з поставленим завданням.

Марія Руссу,

студентка 11-зм групи