+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 квітня 2019

ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ З ГЕОДЕЗІЇ

Напередодні 175-річчя Уманського національного університету садівництва, студенти першого курсу факультету лісового і садово-паркового господарства, що навчаються за спеціальністю 193  «Геодезія та землеустрій», згідно з навчальним планом, продовжують успішно освоювати царину геодезії.

Геодезія – прикладна  дисципліна. Тому, окрім теоретичних знань, студенти повинні володіти практичними навичками роботи з геодезичними приладами та володіти методиками проведення знімань.

Нещодавно, на практичному занятті, що відбулось у польових умовах, студенти 11-зм групи спеціальності 193  «Геодезія та землеустрій» під керівництвом досвідченого викладача – доцента кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського національного університету садівництва  Михайла Шемякіна вдосконалювали практичні навички з горизонтального знімання місцевості, зокрема вимірювали горизонтальні кути способом прийомів. Результати вимірів записували у журнал теодолітного знімання, обчислювали виміряні кути, контролювали точність вимірювань.

Із поставленим завданням усі справились успішно. Отримані навички будуть вельми корисними майбутнім геодезистам у їх подальшому навчанні та практичній діяльності.

Курбатова Анастасія,

студентка 11-зм групи