+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 13 листопада 2023

ПРОДОВЖЕННЯ БАГАТОРІЧНОЇ СПІВПРАЦІ

         10 листопада 2023 року завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру Юрій КИСЕЛЬОВ, доцент цієї ж кафедри Петро БОРОВИК спільно з завідувачем відділу доуніверситетської підготовки Уманського НУС Борисом БОНДАРЕМ та  фахівцем відділу доуніверситетської підготовки Галиною ГАНГУРЯНУ відвідали загальноосвітні навчальні заклади Катеринопільської, Мокрокалигірської та Єрківської об’єднаних територіальних громад Звенигородського району Черкаської області з метою проведення профорієнтаційної роботи серед майбутніх випускників. Зокрема, вони побували в першому та другому катеринопільських ліцеях, Мокрокалигірському ліцеї та Єрківському ліцеї  імені В’ячеслава ЧОРНОВОЛА.

     Юрій Олександрович та Петро Миколайович розповіли одинадцятикласникам про переваги навчання в Уманському НУС взагалі та на спеціальності «Геодезія та землеустрій». Борис Борисович та Галина Іванівна в своїх розповідях детально оповіли про розмаїття спеціальностей, які можна здобути в Уманському НУС, окремі переваги навчання в університеті та, при цьому,  зупинились на окремих особливостях вступної компанії в 2024 році, звернувши увагу  перспективних абітурієнтів на останні зміни до законів України «Про вищу освіту», «Про фахову передвищу освіту» та «Про повну загальну середню освіту», що врегульовують питання завершення навчального року в системі загальної середньої освіти та проведення вступної кампанії до закладів вищої і фахової передвищої освіти. Потім представники Уманського НУС провели  профорієнтаційні анкетування учнів, роздали інформаційні буклети, відповіли на їхні численні запитання.

     Співпраця Уманського НУС та кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС з освітянами Катеринопільщини триває вже понад шість років, за цей час налагоджено міцні ділові та дружні зв’язки, що дає сподівання на продовження такого співробітництва і в майбутньому.

Петро БОРОВИК,

доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС