+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 лютого 2022

Продовження традицій академічної мобільності

     21 лютого 2022 року для студентів І курсу спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» (молодших бакалаврів групи 11мб-зм) в рамках програми академічної мобільності проведено гостьову лекцію з дисципліни «Геологія і геоморфологія», яку прочитав доцент кафедри загальної та реґіональної географії Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, кандидат географічних наук, доцент Анатолій Корнус. Тема лекції відповідала робочій програмі навчальної дисципліни й була присвячена гірським породам і їхній ролі у формуванні рельєфу земної поверхні.

     Лектор різнобічно виклав суть поставленого питання, пов’язавши його з уже прослуханими студентами лекціями, а також наступними темами. Усний виклад Анатолій Корнус супроводжував презентацією, яка допомогла унаочнити досить складний навчальний матеріал.

     У ході лекції колега із СумДПУ активно підтримував зворотній зв’язок зі студентами, які відповідали на запитання та наводили власні приклади. Майбутні молодші бакалаври щиро подякували лекторові-гостю й висловили побажання, щоб подібні заходи відбувалися частіше.

Юрій Кисельов,

доктор географічних наук, професор