+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 квітня 2019

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА В ШКОЛАХ ГАЙВОРОНСЬКОГО РАЙОНУ

14 березня 2019 року доценти  кафедри геодезії, картографії і кадастру  факультету лісовго і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва Михайло Шемякін і Володимир Кирилюк провели профорієнтаційну роботу у школах Гайворонського району Кіровоградської області.

Під час зустрічей учнів ознайомили із переліком спеціальностей, за якими можна здобувати освіту, перевагами навчання в Уманському національному університеті садівництва, структурою університету, спортивним життям та організацією дозвілля студентів.

Зустрічі проходили жваво. Учні вельми цікавились особливостями спеціальностей, за якими провадить освітню діяльність Уманський національний університет садівництва, сучасними технологіями навчання, організацією практичної підготовки студентів, можливостями самореалізації у спорті і громадському житті, можливістю навчання на військовій кафедрі, перспективами навчання на бакалавраті, в магістратурі та аспірантурі. Крім того, окремі випускники зацікавились перспективами здобуття освіти за спеціальністю «Геодезія та землеустрій», випусковою кафедрою для здобувачів вищої освіти в Уманському НУС є кафедра геодезії, картографії і кадастру.

Проведена профорієнтаційна робота у значній мірі допоможе учням обрати майбутню професію.

 

Михайло Шемякін,

доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру