+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 26 жовтня 2017

Профорієнтаційна робота кафедри геодезії, картографії і кадастру у коледжах

     Сучасній молоді досить складно обрати професію з урахуванням покликання, нахилів, здібностей через, те що варіантів вибору кар'єри у сучасному суспільстві досить багато. Тому на сьогоднішній день профорієнтаційна робота є невід’ємною частиною діяльності Уманського НУС. У зв’язку з цим, 25 жовтня 2017 р. науково-педагогічні працівники кафедри геодезії, картографії і кадастру Шемякін М.В. та Удовенко І.О. відвідали Верхівський сільськогосподарський коледж ВНАУ з метою залучення до навчання в Уманському національному університеті садівництва за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

    Представники університету мали можливість поспілкуватися зі студентами випускних курсів, ознайомити їх зі студентським життям Уманського національного університету садівництва, можливостями участі в Міжнародних програмах і проектах, стажуванням за кордоном та проходженням практики, навчальним процесом університету.

     Було розповсюджено буклети  та інші матеріали з інформацією про правила вступу до Уманського НУС, інформацією про спеціальності і факультети. Студентів зацікавила інформація про матеріальну базу університету, новітні навчальні програми, стажування і фахові практики за кордоном та про дозвілля студентів.

     Зустріч проходила в дружній, теплій атмосфері, в режимі діалогу ставилося багато питань. Відчувався інтерес випускників до подальшого навчання саме в Уманському національному університеті садівництва. Така робота і надалі буде проводитись співробітниками кафедри.

 Кафедра геодезії, картографії і кадастру