+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 10 травня 2022

Профорієнтаційна робота кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС в Рівненському фаховому коледжі

     10 травня 2022 р. в рамках профорієнтаційних заходів кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС відбулася зустріч (в онлайн-форматі) доцента кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС Володимира Кирилюка зі студентами випускного курсу спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» Рівненського фахового коледжу.

     Зустріч розпочав викладач землевпорядних дисциплін, кандидат сільськогосподарських наук, завідувач технічним відділенням Рівненського фахового коледжу Вадим Люльчик, який відмітив, що для випускників коледжу важливою є альтернатива стосовно їх подальшого навчання в ЗВО, та надав слово представнику Уманського НУС.

     Виступаючи перед випускниками Рівненського фахового коледжу, Володимир Петрович розповів їм про Уманський НУС, про його традиції та сьогодення, а також про переваги навчання в нашому університеті. В ході зустрічі він презентував присутнім відеофільм про факультет лісового і садово-паркового господарства та кафедру геодезії, картографії і кадастру, а також ознайомив з правилами прийому до Уманського НУС на спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій» і запросив перспективних абітурієнтів продовжити навчання в нашому університеті.

     Жвава дискусія під кінець зустрічі дозволяє сподіватися, що найближчим часом на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС будуть нові студенти-геодезисти, які до того часу успішно закінчать Рівненський фаховий коледж.

Петро Боровик,

доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС