+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 квітня 2019

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА НА КАТЕРИНОПІЛЬЩИНІ

15 березня 2019 року завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру Юрій Кисельов та доцент Петро Боровик здійснили профорієнтаційну поїздку по школах Катеринопільського району Черкаської області. Вони зустрічалися з цьогорічними випускниками шкіл та їх вчителями. Під час зустрічей Юрій Кисельов та Петро Боровик інформували учнів та вчителів про Уманський національний університет садівництва та спеціальності, які можна здобути, навчаючись в цьому закладі, про факультет лісовго і садово-паркового господарства університету, про кафедру геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС, про спеціальність «Геодезія та землеустрій». Крім того професор Ю. Кисельов та доцент П. Боровик наголошували на неабиякій перспективності професії геодезиста-землевпорядника через недостатню чисельність таких фахівців в Україні й дедалі зростаючу потребу в них. Найкращим доказом тому ‒ констатували вони ‒ є той факт, що, починаючи з ІІІ курсу, значна частина студентів-геодезистів уже працюють в землевпорядних фірмах і організаціях.

Великий інтерес в одинадцятикласників викликала розповідь викладачів про різні сторони університетського життя, в тому числі діяльність художніх колективів, спортивних секцій, можливість отримати офіцерське звання, права водія, тощо.

Юрій Кисельов і Петро Боровик роздавали цьогорічним випускникам, класним керівникам та директорам шкіл району інформаційні матеріали про університет та проводили анкетування, яке засвідчило бажання багатьох випускників вступити до Уманського НУС. Крім того, варто відмітити, що під час профорієнтаційних бесід окремі одинадцятикласники виявили попередній намір стати геодезистами.