+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 18 квітня 2017

РЕҐІОНАЛЬНА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРИКЛАДНІ ПРОБЛЕМИ ГЕОДЕЗІЇ, КАРТОГРАФІЇ ТА ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ»

31 березня 2017 року відбулася Регіональна студентська науково-практична конференція «Теоретичні та прикладні проблеми геодезії, картографії та землевпорядкування».

Конференція окреслила найсучасніші проблеми геодезичного, картографічного та землевпорядного характеру формування майбутнього фахівця, креативно мислячого з високими високим рівнем підготовки..

У конференції взяли участь студенти, аспіранти та наукові співробітники з різних навчальних закладів України.

Кисельов Юрій Олександрович, завідувач кафедри геодезії, картографії та кадастру привітав учасників та гостей заходу та у своїй доповіді зауважив, що питання сфер геодезії, картографії та землевпорядкування червоною ниткою проходять крізь процес становлення майбутнього фахівця.

Значна увага була присвячена питанням налагодження процесу впровадження новітніх технологій у систему викладання геодезичних, картографічних та землевпорядних дисциплін освітній діяльності у сучасному ВУЗі.

На пленарному засіданні Яковенко Роман Володимирович, член організаційного комітету, виступив перед студентами з переконливим повідомленням, що бути порядними у академічному процесі, не списувати та не допускати плагіату у своїх роботах — це базова передумова успіху у навчанні та професійному зростанні.

У рамках роботи секції етики було представлено виступи талановитих студентів та аспірантів навчальних закладів України. Теми виступів носили актуальний пошуковий  характер та відображали сучасні наукові вподобання й інтереси студентства. Кожний виступ супроводжувався жвавими дискусіями.

За результатами конференції планується видання збірки найкращих тез доповідей учасників.