+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 24 квітня 2019

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції на кафедрі геодезії, картографії і кадастру

   У рамках проведення Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 175-річчю Уманського національного університету садівництва, на кафедрі геодезії, картографії і кадастру факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС 24 квітня 2019 року відбулося секційне  засідання, на якому було заслухано наукові доповіді студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».

   Відкрив секційне засідання заступник завідувача кафедри  геодезії, картографії і кадастру, доцент Михайло Шемякін, який привітав учасників конференції та побажав їм натхнення у наукових пошуках та творчих здобутків у проведенні досліджень в галузі геодезії і землевпорядкування.

   Виступи учасників конференції були присвячені актуальним проблемам геодезії та землевпорядкування.

   Зокрема, студент 11-зм групи Гура Олег у своїй доповіді дослідив предмет і завдання супутникової геодезії. Потім студентка 11-зм групи Курбатова Анастасія доповіла присутнім про сутність і завдання геодезії, а студентка 11-зм групи Мосіна Мар’яна розповіла про проблеми проведення геодезичних робіт при землеустрої. 

   Потім Колос Вадим (студент 31-зм групи) представив результати своїх досліджень щодо використання сучасних електронних технологій з метою проведення геодезичних вишукувань.

   Чиженко Марина (31-зм група) та Ничипорук Олександр (21-зм група) розповіли про історію земельних реформ та необхідність врахування їх досвіду у подальшому реформуванні земельних відносин в Україні.

   Озаринський Станіслав (21-зм група) доповів про перспективи використання безпілотних літальних апаратів в землеустрої.

   Мельник Маргарита (21-зм група) розповіла учасникам секційного засідання конференції про право земельного  сервітуту та окремі особливості набуття прав на земельні ділянки

   Доповіді інших учасників конференції  теж були напрочуд цікавими та супроводжувались презентаціями. 

   Після доповідей в аудиторії ще довго тривала жвава дискусія, у якій взяли участь студенти та викладачі кафедри.

  Із заключним словом до всіх присутніх звернувся заступник завідувача кафедри геодезії, картографії і кадастру, доцент Михайло Шемякін, який відмітив важливість для кожного студента та кожного юного науковця саме привселюдного представлення результатів своїх досліджень. Він також щиро подякував виступаючим за цікаві та змістовні доповіді, а всім присутнім – за плідну і жваву дискусію.

Маргарита Мельник,

студентка 21-зм групи

(фото  -  Михайла Лаврентьєва,

студента 11-кзм групи).