+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 20 грудня 2023

Щиро та сердечно вітаємо магістрів-геодезистів з успішним захистом кваліфікаційних робіт!

    18-19 грудня 2023 року на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС проведено захист кваліфікаційних магістерських робіт здобувачів вищої освіти спеціальності 193 Геодезія та землеустрій, освітня програма Геодезія та землеустрій. Головою екзаменаційної комісії (ЕК) було призначено декана факультету лісового і садово-паркового господарства, доктора сільськогосподарських наук, професора, члена-кореспондента НААН України Валентина ПОЛІЩУКА, членами комісії – доктора технічних наук, професора Романа РУДОГО, кандидата сільськогосподарських наук, доцента Михайла ШЕМЯКІНА та доктора географічних наук, професора Юрія КИСЕЛЬОВА. Секретарем ЕК призначено кандидата економічних наук, доцента Петра БОРОВИКА.

    Кваліфікаційні роботи, представлені до захисту, були присвячені темам відведення земельних ділянок, ринку та оподаткування землі й нерухомості, геодезичного моніторингу територій, управління земельними ресурсами, тощо.

    Результати и захистів показали, що студенти спеціальності 193 Геодезія та землеустрій, які навчались на освітній програмі Геодезія та землеустрій, мають високий рівень підготовки. Тож усім 27 випускникам присвоєно кваліфікацію Магістрів з геодезії та землеустрою, проте за результатами захисту кваліфікаційних проєктів, магістрантів Олега ГУРУ, Софію-Ізраель КІБАЛЕНКО та Анастасію ПОЧЕРЕНЮК рекомендовано до подальшого навчання з метою здобуття освітньо-наукового рівня Доктор філософії.

    Тож вітаємо наших магістрів з успішним захистом! Бажаємо їм успіхів, трудових здобутків та кар’єрного зростання!

Валентин ПОЛІЩУК,

голова екзаменаційної комісії,

доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН України