+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 22 березня 2023

ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВЦІВ У СУЧАСНИХ УМОВАХ РОЗВИТКУ ДИСТАНЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ОСВІТИ

       Нещодавно доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру Ірина Удовенко стала учасником вебінару для освітян на тему: «Iнтерактивні технології змішаного навчання при підготовці бакалаврів та магістрів в країнах Європейського Союзу та Україні». Захід був організований як форма проведення Міжнародного підвищення кваліфікації наукових, науково-педагогічних працівників ЗВО. Організатором міжнародного підвищення кваліфікації (вебінару) був Науково-дослідний Інститут Люблінського науково-технологічного парку та IESF (Міжнародна фундація науковців та освітян).

       Впродовж визначеного терміну проведення вебінару було відвідано онлайн лекції на тематику: інтерактивні хмарні технології та технології змішаного навчання, сучасна освіта та нові технології в освіті, досвід країн ЄС, технології SMART в освіті в усьому світі, основні типи комунікативної взаємодії в мережі «Інтернет», веб-конференція (інтернет-конференція), змішане навчання: як ефективно поєднувати онлайн та оффлайн в інтерактивному навчанні на платформах Zoom  та Moodle, Gamification of Education - Practicing Games and Interactive Ways to Engage Students, створення курсу в системі Moodle, змішане навчання: як ефективно поєднувати онлайн та оффлайн.

       Всі учасники МПК отримали відповідні іменні сертифікати, що підтверджують їх участь та можуть слугувати документом, який підтверджує міжнародний досвід учасника та враховується під час ліцензування та акредитації освітніх послуг ЗВО.

       Щиро вдячні організаторам вебінару за можливість самовдосконалення та розвитку педагогічних навичок у розрізі сучасного техногологічного прогресу в освітянській сфері.

 Ірина Удовенко

доцент кафедри геодезії,

картографії і кадастру