+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 30 грудня 2021

Слова подяки від студентів 21м-зм групи

      Шановні викладачі кафедри геодезії, картографії і кадастру, наша 21 м-зм група хоче висловити слова щирої подяки за професіоналізм, розуміння та індивідуальний підхід до кожного студента.

      Закінчуючи магістратуру, хотілося б відмітити, що ви власним прикладом впродовж усіх років, показували відданість своїй справі, бажання розвиватись та дізнаватись ще більше цікавого. Знання, здобуті з Вашою допомогою, дають можливість кожному студенту втілити мрію свого життя і стати висококваліфікованим спеціалістом у галузі геодезії та землевпорядкування.

      Хочеться висловит щиру подяку викладачам кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС за ті знання та досвід, які вони передали нам, за можливість користуватись новітніми приладами та програмами притримуючись сучасних тенденції науково-технічного прогресу.

      Особливо, хочеться подякувати  за те, що завдяки співпраці з виробничниками з’явилася змога реалізувати себе як майбутнього фахівця не відриваючись від навчального процесу, а також, проявити свої знання в практиці та дізнатися чогось нового та актуального».

      Дякуємо за кропітку працю кожного з Вас та за наші щасливі роки студентства!

Олеся Коваленко,

староста 21 м-зм групи,

за дорученням студентів групи