+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 24 жовтня 2021

«Soft Skills – невід’ємні навички майбутнього геодезиста та землевпорядника»

    23 жовтня 2021 року на кафедрі геодезії, картографії і кадастру психологом Уманського НУС Валентиною Мазуренко було  проведено зустріч-практикум на тему «Soft Skills – невід’ємні навички майбутнього геодезиста та землевпорядника». На заході були присутні студенти освітніх рівнів Молодший бакалавр і Бакалавр спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» а також викладачі кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС. Особливістю заходу було те, що Валентина Дмитрівна спілкувалась з аудиторією в online-форматі.

    В ході зустрічі студенти дізналися про навички Hard Skills  та Soft Skills, що є вельми важливими для кожного фахівця, особливо для його професійної діяльності та успішного  працевлаштування. Крім того, Валентна Дмитрівна  навчала студентів методам самостійного набуття окремих навичок Soft Skills уже на етапі навчання в Уманському НУС. 

    Зустріч пройшла в  атмосфері психологічного комфорту, позитивної енергетики, взаєморозуміння та гармонії. Під кінець зустрічі кафедра геодезії, картографії і кадастру та студенти ОР Молодший бакалавр і Бакалавр спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» щиро дякували Валентині Мазуренко за проведення цікавого і корисного заняття та висловили сподівання стосовно співпраці в майбутньому.

Сніжанна Олійник,

староста 21-зм групи,

Голова Ради студентського самоврядування

факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС