+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 22 жовтня 2021

Студентка Уманського НУС виступила на міжнародній конференції

     Однією з передумов успішної реалізації програми академічної мобільності є активна участь студентів у науковій діяльності та високий показник публікованості їхніх досліджень а також оприлюднення результатів  наукових напрацювань на міжнародних і всеукраїнських конференціях, семінарах та круглих столах.

     У зв’язку з цим, варто зазначити, що студенка І курсу магістратури зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» Маргарита Мельник узяла участь у Міжнародній науково-технічній конференції молодих учених високого рівня “GeoTerrace-2021”, що проводилась з 4 по 6 жовтня 2021 р.  в онлайн-форматі (через платформу Zoom) в Інституті геодезії Національного університету «Львівська політехніка».

     В ході одного із секційних засідань конференції Маргарита представила підготовлену спільно з викладачами кафедрами геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС доповідь на тему «Використання ГІС-технологій для визначення освітленості садових насаджень (Use of GIS technologies to determine the light of garden plants)».

     За підсумками участі в конференції магістрантка отримала іменний сертифікат, підписаний організаторами. Особливістю Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених “GeoTerrace-2021”, є те, що всі виголошені на ній доповіді індексуватимуться в міжнародній наукометричній базі Scopus.

     Єдиною робочою мовою зазначеної міжнародної конференції була передбачена англійська, й тим вагомішою є заслуга Маргарити, яка гідно представила не лише себе, а й кафедру та весь Уманський НУС.

Юрій Кисельов,

доктор географічних наук, професор