+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 квітня 2019

Студентські вітання з професійним святом

У ході проведення заходів, присвячених святкуванню 175-річчя з дня заснування Уманського національного університету садівництва, студенти спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" факультету лісового і садово-паркового господарства стінгазетами привітали викладачів, студентів та всіх тих романтиків, що працюють геодезистами і картографами, з професійним святом – Днем геодезиста та картографа.

Варто відмітити, що захід готувався студентським активом в таємниці від деканату та викладачів, а тому став приємною несподіванкою для всіх.

Незважаючи на те, що студенти прагнули визначити, у кого ж стінівка вийшла цікавішою та креативнішою, комісією у складі представників деканату факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС, викладачів кафедри геодезії, картографії і кадастру  та представників студентського активу факультету прийнято одностайне рішення не виділяти жодну із студентських робіт, адже всі стінгазети, підготовлені студентами є просто чудовими.

Підсумовуючи, зауважимо, що студенти-геодезисти Уманського національного університету садівництва в черговий раз підтвердили, що вони не лише успішні у навчанні, але й творчі та талановиті.

Маргарита Мельник,

студентка 21-зм групи