+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 09 травня 2023

Сучасні методи геодезичних знімань (лекція від стейкголдера для студентів-геодезистів)

     8 травня 2023 року для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», що навчаються на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС за ОР «Молодший бакалавр» і «Бакалавр», було організовано гостьову лекцію на тему «Сучасні методи геодезичних знімань», яку провів сертифікований землевпорядник, приватний підприємець, що тривалий час займається геодезично-землевпорядними роботами на Черкащині, Валерій САБАДАШ. Студентський загал вельми зацікавила як сама лекція, так і практичні аспекти використання сучасних приладів у геодезично-землевпорядному виробництві, на які звернув особливу увагу Валерій Васильович.

     Лекція мала виразно неформальний характер, адже доповідачу вдалося зацікавити студентів не лише поясненнями щодо проведення окремих видів робіт, але й розповідями про життя геодезистів та землевпорядників у реальних виробничих умовах.

     Численні запитання здобувачів вищої освіти засвідчили їхню виражену зорієнтованість на майбутню роботу за обраною спеціальністю.

     Під кінець зустрічі голова Ради студентського самоврядування Уманського НУС Сніжанна ОЛІЙНИК, що є студенткою бакалаврату спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», від імені студентського загалу подякувала Валерію Васильовичу за цікаву та корисну лекцію і висловила сподівання, що подібні зустрічі з стейкголдерами, які для студентів-геодезистів Уманського НУС вже стали доброю традицією, будуть продовжуватися в майбутньому.

Юрій КИСЕЛЬОВ,

завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС,

гарант ОП «Бакалавр» за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій»