+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 29 березня 2018

Театр як засіб взаєморозуміння і зміцнення миру між народами

27 березня – Міжнародний день театру. Він є універсальною мовою спілкування людини з буттям. Це одне з найдавніших мистецтв, яке завжди є осмисленням актуального і реакцією на нього. Театр залишається надією гуманізму, він дає людині шанс зберегти і утвердити гідність, дає шанс на виживання. Неоціненну роль в утвердженні гідної постави української нації відігравали і продовжують відігрівати театри України. Починаючи від Миколи Садовського, Марії Заньковецької, й аж до нашого часу – до Федора Стригуна, Богдана Жолдака та багатьох інших – корифеї українського театру  продовжують світові й утверджують національні традиції українського театру.

З нагоди свята в актовій залі Уманського національного університету садівництва було поставлено інсценівку, присвячену Міжнародному дню театру. Студенти та викладачі університету продемонстрували дивовижні, цікаві сценки.

Шлемо найщиріші вітання з Міжнародним днем театру всім театральним діячам, театрознавцям та людям, чиє життя й робота пов’язані з театральною сферою.

 

З повагою,

кафедра геодезії, картографії і кадастру