+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 16 червня 2022

Участь у програмі міжнародної академічної мобільності “Erasmus+”

    Професор кафедри геодезії, картографії і кадастру, доктор географічних наук, професор Юрій Кисельов на початку червня 2022 року взяв участь у програмі міжнародної академічної мобільності “Erasmus+” в Університеті Яна Кохановського в Кєльцях (Республіка Польща). Програма була досить різноманітною: читання лекцій місцевим студентам, вивчення системи організації навчального процесу та наукової діяльності в польських ЗВО, ознайомлення з науковими досягненнями вчених Кєлецького університету.

    Юрій Кисельов запропонував польським колегам і студентам тему лекції, достатньо актуальну не лише для України, а й для самої Польщі, – «Географічні аспекти сучасної російсько-української війни». Тема викликала чимало запитань, на які лектор дав вичерпні відповіді.

    Під час перебування в м. Кєльце Юрій Кисельов також відвідав Політехніку Свєнтокшиську (Кєльце є центром Свєнтокшиського воєводства Республіки Польща), де ведеться підготовка геодезистів і картографів на кафедрі геодезії та геоматики. У ході зустрічей у Політехніці Юрій Олександрович обговорив із польськими колегами можливі напрямки співпраці між геодезистами Кєльц та Умані.