+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 11 червня 2021

Участь в 37-ій конференції Міжнародної асоціації управління діловою інформацією (International Business Information Management Association)

     30-31 травня 2021 року доценти кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського національного університету садівництва Петро Боровик і Володимир Кирилюк, спільно з колегами з інших кафедр університету – доцентами Сергієм Колотухою, Миколою Коротєєвим і Оксаною Крочак, в дистанційному форматі взяли участь у 37-ій конференції Міжнародної асоціації управління діловою інформацією (International Business Information Management Association (IBIMA), проведеній у м. Кордова, Іспанія. На конференції зазначеним авторським колективом була представлена доповідь та опублікована наукова стаття на тему «Еxcessive concentration of agricultural land by holdings as a problem of land management in Ukraine (Надмірна концентрація сільськогосподарських угідь холдингами як проблема землеустрою в Україні)».

     Варто відзначити, що збірники наукових статей Міжнародної конференції IBIMA з 2005 року індексуються в Scopus а з 2006 року у Web of Science. Крім того, надзвичайно приємним є той факт, що Уманський національний університет садівництва є найбільш публікованим українським ЗВО у збірниках статей Міжнародної  конференції IBIMA (на кінець травня 2021 року – 58 публікацій, що складають 10,2 % від усіх опублікованих у зазначених збірниках статей українських вчених)*.

Юрій Кисельов,

завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру

     *https://translate.google.com/translate?hl=&sl=en&tl=uk&u=https%3A%2F%2Fibima.org%2Fconference%2F37th-ibima-conference%2F&sandbox=1.