+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 07 червня 2024

УЧАСТЬ В ОБГОВОРЕННІ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ

      5 червня 2024 року завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру Юрій КИСЕЛЬОВ узяв участь в онлайн-семінарі з обговорення освітніх програм ОР «Магістр» і «Бакалавр», організованому колегами-геодезистами Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

      Колеги з КНУ саме стоять на порозі акредитації освітніх програм за обома вищезгаданими освітніми рівнями, тому для них важливою є думка фахівців з інших університетів. Участь в обговоренні взяли завідувачі геодезично-землевпорядних кафедр ЗВО Рівного, Умані, Харкова, Черкас, принагідно ділячись власними напрацюваннями в царині вдосконалення освітніх програм. Зокрема, Юрій КИСЕЛЬОВ, позитивно оцінивши зміст освітніх програм геодезично-землевпорядного змісту у КНУ імені Михайла Остроградського, повідомив про новації останніх років в ОП «Геодезія та землеустрій», що діють в Уманському НУС.

      Творче спілкування та обмін досвідом виявилися корисним для учасників семінару. Таке обговорення освітніх програм, проведене геодезистами КНУ за участю кафедри геодезії, картографії і кадастру УНУС, стає вже традиційним.

 

Юрій КИСЕЛЬОВ,

завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру,

доктор географічних наук, професор