+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 22 вересня 2021

Участь викладачів кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС у вебінарі «Академічний плагіат: вплив академічної доброчесності на якість освіти в Уманському НУС»

     В рамках заходів сприяння розвитку викладацької майстерності науково-педагогічних працівників Уманського НУС, 16 вересня 2021 року було проведено вебінар «Академічний плагіат: вплив академічної доброчесності на якість освіти в Уманському НУС».

     Спікером вебінару була завідувач відділу моніторингу якості освіти Уманського НУС  Ніна ПітельСеред учасників – гаранти освітніх програм, науково-педагогічні працівники груп забезпечення освітніх програм та кафедр університету, здобувачі освіти.

     Активними учасниками вебінару були науково-педагогічні працівники кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС. Зокрема, професор кафедри Роман Рудий, що є гарантом магістерської освітньої програми за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій»,  задав спікеру  вебінару ряд питань за темою заходу. Варто зазначити, що наслідком цього була бурхлива дискусія, яка вельми зацікавила всіх учасників заходу.

     Дякуємо організаторам заходу та особисто завідувачу відділу моніторингу якості освіти Ніні Пітель за цікавий і вельми корисний захід і висловлюємо сподівання, що подібні заходи будуть проводитись і в подальшому.

Юрій Кисельов,

завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру

Уманського НУС