+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 29 квітня 2022

Участь викладачів кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС у вебінарі від провідних науковців університету

     28 квітня 2022 року  в Уманському НУС було проведено вебінар, присвячений сучасним політичним подіям та їх впливу на розвиток суспільства  і продовольчу безпеку держави. Зокрема, з доповіддю на тему: «Екзистенційний вибір України ХХІ століття: нескореність вільних духом» виступив доктор філософських наук, професор, професор кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін Павло Ямчук. Крім того,  доповідь на тему: «Продовольча безпека України в умовах російсько-українського конфлікту» представив на розгляд наукового загалу доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економіки Руслан Мудрак.

     Активними учасниками вебінару були науково-педагогічні працівники кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС. Зокрема, професор кафедри Юрій Кисельов, що є автором низки відомих науковому загалу публікацій, присвячених проблемам геософіки,  задав професору Павлу Ямчуку ряд запитань за темою його доповіді. Варто зазначити, що наслідком цього була бурхлива дискусія, яка вельми зацікавила всіх учасників заходу.

     Дякуємо організаторам заходу та особисто професорам Павлу Ямчуку і Руслану Мудраку за цікавий та вельми корисний захід і висловлюємо сподівання, що подібні заходи будуть проводитись в нашому ЗВО в подальшому.

Михайло Шемякін,

доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру