+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 03 квітня 2018

Весна прийшла – прибирати пора!

      3 квітня студенти 2-го та 3-го курсу спеціальності «Геодезія і землеустрій» під керівництвом кураторів – доцентів Шемякіна М.В. та Удовенко І.О. – приєдналися до процесу впорядкування території Національного університету садівництва. Блакитне небо, ласкаве сонечко, спів пташок – чудовий супровід для гарного трудового настрою.

     Студенти з великим завзяттям працювали, доводячи, що земля – це основне національне багатство, а свій фах захисників і цінителів цього багатства вони обрали не випадково. На власному прикладі показали студентам інших факультетів найпростіші кроки до покращення "нашого рідного дому". Усі працювали дружно, старанно, допомагали один одному. Результат не забарився: на території університету – чистота та порядок. За кілька днів естафету геодезистів-землевпорядників з прибирання переймуть студенти інших спеціальностей факультету.

     За підсумками проведеної роботи можна зробити висновок, що той запал та енергія, з якою студенти виконували весняне прибирання території університету, стане для них доброю традицією.

 

Кафедра геодезії, картографії і кадастру