+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 17 квітня 2019

Виховна година на кафедрі геодезії, картографії і кадастру

  Для справжнього геодезиста тема космосу, космічних досліджень, супутникової геодезії і сферичної астрономії має важливе практичне значення. Поряд з цим, навчальні плани підготовки молодших бакалаврів, бакалаврів та магістрів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» не передбачають вивчення звичайної астрономії та історії всесвіту.

  Тому для студентів-геодезистів досить несподіваною та цікавою була  тема виховної години, нещодавно проведеної на кафедрі геодезії, картографії і кадастру Уманського національного університету садівництва. Захід було присвячено Дню космонавтики та, крім того, він проводився відповідно до плану заходів навчально-виховного характеру, присвячених святкуванню 175-річчя Уманського національного університету садівництва. Тема заходу:  "Огляд сучасних теорій стосовно виникнення Сонячної системи".

  Виховну годину було проведено для студентів 11-кзм, 21-зм та 31-зм академічних груп факультету лісового і садово-паркового господарства за активної участі кураторів Ірини Удовенко і Наталії Прокопенко.

  Варто відмітити, що особливий інтерес та жваву дискусію серед студентів викликав представлений на виховній годині відеоматеріал на тему «Як виникла Сонячна система», переглянутий присутніми за допомогою мультимедійного проектора.

  Крім того,  Ірина Удовенко і Наталія Прокопенко звернули увагу студентів на відповідальність всього суспільства за людей з особливими потребами, дотримання їх прав і забезпечення їх якісними освітніми послугами, нарівні з іншими студентами, а також про  необхідність недопущення сексуальних домагань, будь-якої дискримінації  інших осіб та  проявів  корупції в  освітньому процесі.

  Слід зуважити, що студенти на виховній годині дізналися для себе багато нового, адже, тематика заходу є вельми цікавою та важливою для сучасної молоді.

Олеся Грибок,

студентка 31-зм групи