+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 15 грудня 2021

Вивчення досвіду стейкхолдерів – запорука успіху в майбутньому

   Днями фахівці-практики Уманського районного відділу ДП «Черкаський науково-дослідний та проєктний інститут землеустрою» – сертифікований інженер-землевпорядник Анатолій Дацький та інженер-землевпорядник Тетяна Ільченко провели в он-лайн форматі для студентів освітнього рівня «Молодший бакалавр» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» лекційні заняття із дисциплін «Геодезія» та «Основи геодезичних робіт».

    Вони ознайомили студентів із особливостями роботи державних проєктних інститутів землеустрою, будовою сучасних приладів для GNSS-знімань та видами геодезичних знімань, що проводять за їх допомогою. Також фахівці-практики розповіли про особливості складання проєктів землеустрою різної складності та призначення, а також продемонстрували роботу над проєктами з використанням прикладної комп’ютерної програми Digitals, зокрема формування ділянки та визначення її площі, присвоєння кадастрового номера, визначення суміжних користувачів, внесення ділянки до реєстру.

    Донесена інформація вельми зацікавила студентів, розширила їх знання із обраної спеціальності, та стане у нагоді у подальшому навчанні.

Михайло Шемякін,

доцент кафедри геодезії, картографії та кадастру  Уманського НУС,

гарант освітньо-професійної програми підготовки молодших баклаврів

за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій»