+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 08 травня 2018

Волонтер - це поклик душі!

Студенти, що навчаються на кафедрі геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС не тільки "гризуть граніт науки". Хлопці і дівчата відвідали штаб Уманської міськрайоннної волонтерської організації "Разом". Це була не екскурсія, ані "забігеньки на хвильку". Наші хлопці і дівчата робили дуже важливу справу - плели маскувальну сітку для фронту.

Так, для самого справжнісінького фронту, на якому йде справжня війна, лунають постріли і вибухи, гинуть і калічаться наші брати - українські солдати.

Маскувальна сітка - найперше, що воїни просять у волонтерів. І уманські волонтери-павучки плетуть, плетуть і плетуть. Кількість виплетених і переданих на фронт маскувальних сіток така, що їх загальна площа перевищує 5 гектарів. От і порахуйте, скільки праці, терпіння і часу вкладено уманчанами, в тому числі і нашими студентами у цю справу, якщо одна сітка в середньому 6х8 м!

Від імені наших солдат, від імені волонтерів щира подяка всім, хто долучився до цієї корисної справи. Запрошуємо всіх небайдужих підтримати нашу ініціативу і допомогти армії.

Кафедра геодезії, картографії і кадастру.