+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 16 листопада 2017

ВПОРЯДКУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ УНІВЕРСИТЕТУ

       13 листопада студенти 2-го курсу спеціальності «Геодезія і землеустрій» під керівництвом кураторів – доцентів Шемякіна М.В. та Удовенко І.О. – приєднались до процесу впорядкування території Національного університету садівництва.

       Опале листя з дерев, за екологічними нормами благоустрою території навчального закладу, повинно бути прибране і вивезене. Саме тому – вже не перший рік – «студенти-геодезисти», озброївшись садовим реманентом, гамірно та весело взялися дружно до праці. Цього дня вони прибирали територію, прилеглу до корпуса № 3. Під час прибирання всі працювали завзято, бо розуміли, що чистота і порядок навколо – це візитівка навчального закладу.

       Метою заходу було не лише прибирання і впорядкування прилеглої території, а й виховання у молоді патріотизму, екологічної свідомості та дбайливого ставлення до природи.

       Залучення студентів до прибирання території університету  – це перший крок до налагодження постійного зв’язку студентської молоді університету з їхньою «Alma mater», який передбачає участь студентів у запланованих загальноуніверситетських заходах. 

 

Кафедра геодезії, картографії і кадастру