+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 05 квітня 2023

Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Теоретичні та прикладні проблеми геодезії, картографії, землеустрою та кадастру в сучасних умовах господарювання»

   Запрошуємо вчених і провідних фахівців узяти участь у Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції "Теоретичні та прикладні проблеми геодезії, картографії, землеустрою та кадастру в сучасних умовах господарювання", яку буде проведено 26 квітня 2023 року на базі Уманського національного університету садівництва. Мета конференції — висвітлення нових теоретичних і прикладних результатів наукових досліджень у галузях геодезії, фотограмметрії, картографії, землеустрою, кадастру, геоекології, географії, територіального планування.

   До участі в конференції запрошуються викладачі, наукові співробітники, студенти, аспіранти та докторанти наукових установ і вищих навчальних закладів, які мають відношення до тематики конференції.

   У програмі конференції плануються секційні засідання за наступними напрямками:

  1. Традиційні та сучасні дослідження у сферах геодезії, картографії, фотограмметрії, геоінформатики, географії;
  2. Актуальні проблеми землеустрою та кадастру: технологічні, економічні, екологічні, географічні, правові аспекти;
  3. Еколого-економічна безпека агросфери;
  4. Інформаційні та геоінформаційні системи, їх застосування в сільському господарстві;
  5. Сучасні проблеми географічної, геодезичної та землевпорядної освіти.

   Форма участі: дистанційна. За результатами конференції впродовж 14 днів буде видано електронний збірник статей, який надсилатиметься на електронну адресу, зазначену в анкеті.

   Офіційні мови конференції: українська, польська, англійська.

Оргкомітет конференції