+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 08 вересня 2019

ЮВІЛЕЙНІ ЗАХОДИ ГЕОДЕЗИСТІВ УНУС

  Кафедра геодезії, картографії і кадастру впродовж усього першого тижня нового навчального року брала активну участь у підготовці та здійсненні заходів, присвячених 175-річчю Уманського НУС.

  Ще 2 вересня проведено спільну вступну лекцію для студентів усіх курсів «Значення землеустрою на сучасному етапі розбудови Української держави», яку прочитав завідувач кафедри, професор Юрій Кисельов. Упродовж наступних днів викладачі та студенти дієво долучилися до участі в загальноуніверситетських заходах, серед яких найбільш значущою стала науково-практична конференція на тему «Уманському НУС – 175 років: історія та сьогодення».

  Найвизначнішими виявилися ювілейні урочистості, що відбулися у п’ятницю 6 вересня. Зокрема, загальну увагу привернула виставка досягнень структурних підрозділів університету. Було що показати кафедрі геодезії, картографії і кадастру, і не це лише сучасне геодезичне обладнання, придбане для кафедри за сприяння університету, а й власне «ноу-хау», в тому числі модель для інженерної геодезії, розроблена і сконструйована старшим викладачем Сергієм Кононенком.

  Важливо відзначити активне та відповідальне ставлення, яке виявили до проведення виставки та інших ювілейних заходів усі викладачі та співробітники кафедри геодезії, картографії і кадастру..

Юрій Кисельов,

завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру