+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 17 листопада 2017

З Міжнародним Днем студента!

Шановні студенти! Вітаємо вас із Міжнародним Днем студента! У вас зараз відповідальний, але цікавий, період у житті, коли ви стаєте дорослими. Вчіться самостійно приймати рішення. Ваше навчання — це перший ступінь становлення вас як професіоналів. Ви вже зробили важливий крок, обравши майбутню спеціальність. Тепер вам належить набиратися знань, щоб потім успішно застосувати їх на практиці.

У всі часи студентство було особливим народом, трохи авантюрним, веселим і безтурботним, але охочим до знань, який подає великі надії! Скільки великих людей були колись студентами, так чому б і серед вас не знайтися тим, хто одного разу зробить велике відкриття і зробить світ світлішим і кращим?  Бажаємо вам успіхів у цій нелегкій справі!

Щиро вітаємо всіх студентів – теперішніх, і майбутніх, і тих, хто був студентом колись! Головне для студента — жити весело. Нехай «на носі» сесія, нехай заліки висять мертвим вантажем, нехай викладач на іспиті не впізнає вас в обличчя! Веселіться — буде, що згадати потім! З днем усіх студентів!!!

Кафедра геодезії, картографії і кадастру