+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 07 червня 2018

За практичними навичками – до професіоналів.

Щорічно, після закінчення сесії студенти 1-4 курсів проходять навчальну практику. Практика – нагода навчитися прийомам робіт і отримати навички, розставити для себе пріоритети, намітити шляхи подальшого працевлаштування.

Для студентів спеціальності геодезія та землеустрій цікавою і корисною виявилася практика з дисципліни «Державна експертиза землевпорядної документації».

Під керівництвом викладача кафедри геодезії, картографії і кадастру Н. Л. Піскун студенти груп 41-ЗМ та 21-КЗМ  відвідали Уманське підприємство, працівники якого багато років поспіль оформляють і віддають на експертизу різноманітні землевпорядні документи – ПП «Геоплан».

Керівник підприємства, досвідчений спеціаліст у галузі геодезії, картографії і кадастру Т. В. Козуб провів для студентів цікаву екскурсію по підприємству, показав численні прилади, планово-картографічні матеріали, документи, проекти. Студенти ознайомилися із структурою підприємства, видами діяльності, і, звичайно, безпосередньо із підготовкою землевпорядної  документації до проведення обов’язкової державної експертизи.

 

С. Панасенко, М. Пироженко – студенти спеціальності «Геодезія і землеустрій».