+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 26 березня 2021

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА

     18 березня 2021 р. на кафедрі геодезії, картографії і кадастру відбулось засідання студентського наукового гуртка. Засідання було приурочене   Дню землевпорядника.

      На засіданні були  присутні студенти-геодезисти та викладачі кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського національного університету садівництва.

      Розпочав засідання  керівник наукового гуртка - доцент Володимир Кирилюк, який виголосив сподівання стосовно плідної роботи наукового гуртка в другому семестрі 2020-2021 нпавчального року.     

      Потім студентка IV курсу Мельник Маргарита прочитала доповідь на тему: "Обґрунтування вибору професії". Студент  III курсу Гура Олег прочитав доповідь на тему "Історія професії землевпорядника". Потім студент І курсу  Головецький Андрій доповів присутнім про особливості виконання землевпорядних робіт з використанням  нових електронних приладів. В доповіді  було детально описано порядок проведення знімань за допомогою електронного тахеометра Hi Target 220.

     Із заключним словом виступив старший викладач кафедри геодезії, картографії і кадастру Сергій Кононенко, який побажав всім присутнім успіхів у науковій роботі та помітних наукових досягнень.

Олег Гура,

студент 31-зм групи, староста наукового гуртка