+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 20 листопада 2017

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА КАФЕДРИ ГЕОДЕЗІЇ, КАРТОГРАФІЇ І КАДАСТРУ

16 листопада 2017 року відбулося чергове засідання наукового студентського гуртка кафедри геодезії, картографії і кадастру на тему «Відомі науковці-землевпорядники ХХ століття». Тематика заходу була обрана відповідно до затвердженого плану науково-дослідної діяльності студентів факультету лісового і садово-паркового господарства.

У засіданні гуртка взяли активну участь студенти 1-4 курсів спеціальності «Геодезія та землеустрій». Засідання проходило у формі бесіди-дискусії між членами гуртка, яка іноді перемежовувалась виступами студентів на обрану тему. Досить цікавими були доповіді студентів Назаренка Юрія (21-ЗМ), Медведєва Анатолія (21-ЗМ), Колоса Вадима (21-ЗМ), Панасенко Світлани (41-ЗМ).

Особливе захоплення молодих науковців було викликане доповіддю студента 21-ЗМ групи Медведева Анатолія на тему: «Павло Миколайович Першин – український і російський економіст-аграрник».

У ході засідання керівник гуртка, доцент геодезії, картографії і кадастру Удовенко І.О. вносила певні корективи у викладення матеріалу та надавала уточнюючу інформацію в межах обговорюваних проблем землевпорядної справи.

 

Староста наукового гуртка Ільченко Тетяна