+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 24 травня 2019

Змагання втаємничених

  Згідно плану роботи кафедри геодезії, картографії і кадастру до 175-річчя від заснування Уманського національного університету садівництва,  23 травня на кафедрі  відбувся цікавий захід - "брейн-ринг".

  Студенти першого-четвертого курсів спеціальності 193 "Геодезія і землеустрій"  факультету лісового і садово-паркового господарства змагалися у знанні базових дисциплін - геодезії, картографії, топографії, топографічного креслення. Знання і навички по цих дисциплінах - основа основ роботи геодезиста-землевпорядника.

  Боротьба була запеклою, але чесною! Суворе професійне журі, що складалося із науково-педагогічних працівників  кафедри геодезії, картографії і кадастру, слідкувало за дотриманням правил і точністю відповідей. Команди вирішували професійні завдання, відповідали на складні питання, створювали план місцевості по літературному твору і вгадували види геодезичних робіт на швидкість.

  До кінця змагань з'ясувалося, що переможця встановити по балах не вдається, адже дві команди набрали рівне число балів - по 12! Журі, після короткої наради, вирішило задати додаткове "золоте" питання. Повніше і точніше на нього відповіла команда групи 21-ЗМ (капітан - Маргарита Мельник), яка і отримала головний приз!

  Але свою нагороду, у вигляді поглиблення знань із геодезичних дисціплін і гарного настрою отримали всі учасники.

Колектив кафедри геодезії, картографії і кадастру