+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 26 березня 2021

Зустрічі у Верхівському коледжі

   10 березня 2021 року завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського національного університету садівництва Юрій Кисельов і доцент цієї кафедри Володимир Кирилюк відвідали Верхівський коледж Вінницького державного аграрного університету.

   Під час перебування у стінах коледжу викладачі з Умані провели профорієнтаційні зустрчі зі студентами ІV та ІІІ курсів, коротко розповівши їм про історію та сьогодення Уманського НУС, переваги навчання в ньому, особливу увагу приділивши спеціальності «Геодезія та землеустрій». Було проведено анкетування студентів випускного курсу, яке засвідчило, що вони мають намір і в подальшому продовжувати свою геодезично-землевпорядну освіту.

   Юрій Кисельов і Володимир Кирилюк також побували в геокамері Верхівського коледжу, яка має тривалу історію, відзначивши, що з досвіду верхівців можна позичити й використовувати у власній педагогічній і науково-дослідницькій діяльності в університеті. «Чужого научайтесь», – так мудро заповідав Великий Кобзар, так і прагнуть діяти науковці й викладачі Уманського національного університету садівництва. 

Юрій   Кисельов,

завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру